Johlinette´s kennel

Blogg

17/5

i påskas flyttade vår älskade Doris till en familj i Stockholm. Kändes svårt att besluta detta men efter sitt snitt ville jag inte att hon skulle gå mer i avel. Och Doris trivs så bra i sitt nya hem och det värmer gott i mitt hjärta❤️ Allt för Doris. Även Fiffi har fått ett nytt hem. Hon flyttar bara 4 mil bort och lagom långt då jag ska låna henne för några utställningar och senare valpkullar. Hon har även hunnit bo in sig och trivs hos sin nya matte och husse.

Gizmo växer så det knakar! 4 månader och 3 kg tung! Långa ben och tunn päls. Ja, inte den snyggaste åldern... Men oj vad han är glad och leksen! Och vad han hoppar och klättrar. Denne kille är inte still så länge. Pust!

Vi fyrbenta har varit på Gran Canaria en vecka. Då fick våra stackars vänner o släktingar passa våra hundar och katter. Inte lätt att åka iväg och få ihop hund- och kattvakter. Men vi åker inte så ofta iväg. 

Vi har varit iväg ett par turer med husbilen. Då har hundarna varit med. Dom älskar det. 

Vi har hunnit med några utställningar oxå. Gizmo behöver mer träning men lyckats ändå bli Bir valp två gånger. Fiffi har placerat sig etta och tvåa i öppen klass och Harry har blivit Bir veteran några gånger. Han har även träffat en liten dam så om en månad blir han ev pappa igen! 

17. maj, 2016

0

Senaste kommentarer

24.03 | 09:03

HEJ! Jag är intresserad av en tikvalp. Finns det någon kvar? 0709450966...

21.03 | 20:15

Hej! Jag är intresserad av dina valpar/tikar. Är de fortfarande aktuell...

21.03 | 18:46

Hej! Jag undrar om tikerna är kvar? Med vänlig hälsning, Nadia

21.03 | 18:38

Har du valparna kvar?