Johlinette´s kennel

Blogg

10/10-17

Den s k sommaren har gått och hösten är här! September har varit ljuvlig med varma soliga dagar. Det har varit många svamprundor i skogen och oftast är det Enzo och Gizmo som har fått följa med. Ja, Gizmo. Han har flyttat till Blekinge. Till en tjej som håller mycket på med agility och tävlar redan med sin andra hund. Så Gizmo får ett aktivt hem vilket han förtjänar. Men saknaden är stor här hemma... Han har även vuxen upp till en vacker ståtlig kille och jag har avelsrätt på honom så jag hoppas få fina Gizmovalpar i framtiden.

I helgen var vi ute med husbilen. Det var skönt men det var frost på marken när vi vaknade.  Zafira löper så hon fick sova hos min dotter och Tella. Enzo fick följa med i hennes ställe. Enzo med familj har flyttat ner från Uppsala och bor nu med min andra dotter, hennes sambo och mitt lilla barnbarn, som föddes 7/8, i Helsingborg. Så nu får vi träffa dom lite oftare.

Enzo mår bra nu men blev riktigt dålig i slutet av augusti. Han fick bukspottskörtelinflammation. Han låg inne i 5 dagar på djursjukhuset i Helsingborg. Får hoppas det bara var en engångsföreteelse.

Och Fiffi är parad. Hoppas på valpar i slutet av november.

10. okt, 2017

0

Senaste kommentarer

24.03 | 09:03

HEJ! Jag är intresserad av en tikvalp. Finns det någon kvar? 0709450966...

21.03 | 20:15

Hej! Jag är intresserad av dina valpar/tikar. Är de fortfarande aktuell...

21.03 | 18:46

Hej! Jag undrar om tikerna är kvar? Med vänlig hälsning, Nadia

21.03 | 18:38

Har du valparna kvar?