Johlinette´s kennel

Blogg

Idag är det långfredag. Och på söndag är det påskdagen och 1 april! Och det ska vara vår men vi har snö och minusgrader nattetid. Men snart så. Vi upplevde riktig sommar för mindre än en vecka sedan då vi var i Dubai. Ca 35 gr varmt och en underbar stad och massor att se och uppleva. Hade det väldigt trevligt. Saknade dock vovvarna lite. De var lite utplacerade och några var hemma och dottern bodde hos oss. Men det är ett pusslande när man ska iväg så. Men snart åker husbilen fram. Då följer hundarna med. 

Och de har ökat i antal. Från 4 till 6 stycken. Jag behöll Ivanhoe från senaste kullen då jag tror han kan bli nåt. Han är en cool kille och ganska lugn. Passar mej utmärkt! 

Vi har oxå en ny liten tik. Lilla Wilma, nu 7 månader gammal. Började intressera mej för henne redan i början av oktober och efter flera veckor och en del hinder på vägen hämtade jag henne på Kastrup då hon kommit från Moskva. Då 4 månader gammal. Hon är en snäll, pigg liten tös som gillar sina leksaker och har sin ”lillebror” Ivanhoe att busa med. Hon kom till mej efter jul och var då i fulåldern men har nu blivit riktigt fin. Pälsen har börjat växa och hon går och står som en liten prinsessa! Hon har även hunnit ställas ut 2 gånger. I Hässleholm charmade hon domaren och vann! Över 12 andra valpar! Och gick som en riktig prinsessa! Så stolt jag var! Två veckor senare ställdes hon ut i Laholm. Lika söt då men gick definitivt inte som en prinsessa utan som en studsboll! Ha! Kunde inget annat än skratta! Glad var hon och mer träning ska vi ha. Hon slutade dock som Bim valp med ”mycket lovande valp” i kritiken. 

Nu väntar vi bara på att hennes stamtavla ska komma från Ryssland så hon kan reggas om här i Sverige och kan ställas ut officiellt när hon blir 9 månader. 

Hon har även hunnit gå valpkurs som hon fixade galant! 

Även Enzo har ställts nu som veteran. På Mydog i Göteborg blev han Bim ena dagen. Och i Hässleholm o Laholm blev han Bir veteran. 

 Glad Påsk!🐣🐥

30. mar, 2018

0

Senaste kommentarer

24.03 | 09:03

HEJ! Jag är intresserad av en tikvalp. Finns det någon kvar? 0709450966...

21.03 | 20:15

Hej! Jag är intresserad av dina valpar/tikar. Är de fortfarande aktuell...

21.03 | 18:46

Hej! Jag undrar om tikerna är kvar? Med vänlig hälsning, Nadia

21.03 | 18:38

Har du valparna kvar?